Pvežite se sa sobom

povezite-se-sa-sobom---herbalife-ishrana

povezite-se-sa-sobom---herbalife-ishrana


Pronađite vreme da se povežete sa sobom. Nakon dugih letnjih dana, život će dobiti drugačiji ritam i savršen je trenutak da pronađete harmoniju u svom životu. Živite ovde i sada.

1.ISTRAŽUJTE IZNOVA  
Probajte da se probudite jedan sat ranije svakog jutra. Zašto ne biste maksimalno iskoristili jutro i otišli na džoging u kraju? Sve što je bilostaro, sada postaje novo obojeno divnim jesenjim bojama.

2. POKRENITE SE 
Navikli smo da se na jesen ‘vraćamo u školu’, tako da za većinu nas jesen označava nov početak. Postavite nove ciljeve koji će vas motivisati
i razmišljajte o njima kao o prednovogodišnjim odlukama.

3. OSVEŽITE SE
Pošto smo tokom vrelih letnjih dana zbog vrućine često žedni i ošamućeni, posežemo za čašom hladne vode. S padom temperature, smanjuje se i potreba za vodom. Zašto ne biste u svoju vodu dodali Biljni koncentrat aloje? Sa malo kalorija, bez dodatih šećera, predstavlja idealnu mešavinu za vodu kako biste dobili osvežavajući napitak.

4. POZOVITE PRIJATELJE 
Sada kada se leto konačno završilo, pozovite prijatelje sa kojima se niste videli tokom sezone godišnjih odmora. Zašto ih ne biste pozvali i ponovo se okupili kao nekada u školi?

5. PUSTITE RADOST U SVOJE SRCE
I na kraju, zastanite i pustite radost u svoje srce i budite zahvalni na svim letnjim čarima. Napravite pauzu od užurbanog načina života, posmatrajte i budite prisutni.Živite sada i ovde.

Zdrav život

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *