Akcija!

Herbalife šejk

4,630 дин. 3,800 дин.

Herbalife Šejk je nutritivno izbalansiran ukusan Zdrav obrok (Healthy Meal) u čaši. Formulisan na osnovu odličnog balansa između makro i mikro hranljivih materija, naučno je dokazano da je  Formula 1 efikasan način kontrole i regulacije telesne težine ukoliko se kombinuje sa zdravim i aktivnim načinom života.

SADRŽAJ PAKETA:

 • F1 Šejk 550g
 • Preporuke i plan ishrane
 • Katalog proizvoda
Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorije: ,

Opis

Herbalife Sejk je osnovni Herbalife proizvodi

Kada pokušavate da smršate ili regulišete svoju telesnu težinu, važno je da primenjujete nutritivno izbalansiranu ishranu. Zdrav obrok kao što je Formula 1 – Herbalife sejk pomaže vam da kontrolišete unos kalorija, a da pritom obezbedite osnovne vitamine i minerale kao i ugljene hidrate i proteine radi postizanja održivog oslobađanja energije i sitosti. Vidi rezultate

 • Ograničen broj kalorija: sadrži približno 220 kcal po šejku kako bi se omogućila lakša kontrola dnevnog unosa kalorija.
 • Sadrži izbalansiranu kombinaciju sojinog proteina i ugljenih hidrata koja vam produžava osećaj sitosti i pomaže vam da održite vaš energetski nivo u okviru programa za regulisanje telesne težine ili programa zdrave ishrane.
 • Sadrži soju: uključivanje najmanje 25 grama sojinog proteina dnevno u ishranu sa niskim sadržajem zasićenih masti može vam pomoći da održite zdrav nivo holesterola u krvi.
 • Sadrži sojin protein koji pomaže u izgradnji i održavanju glatke mišićne mase u okviru fitness programa.
 • Sadrži osnovne vitamine i minerale koji će vam pomoći da postignete izbalansiranu ishranu.
 • Dostupan u 6 ukusa: prijatna voćna jagoda, čista vanila, slatka čokolada, Cafe Latte, maline i borovnice ili karamelizovana jabuka i cimet. Izbor je vaš!
 • Da biste postigli optimalan ukus dodajte vaše omiljeno

 

Kakvog su porekla ugljeni hidrati u Herbalife šejk -u?

Glavni izvor energije iz ugljenih hidrata u Herbalife šejk – Formuli 1 potiče iz fruktoze. Fruktoza je najslađa od svih prirodnih ugljenih hidrata. Fruktoza je prost šećer, nalazi se u mnogim biljkama, medu, korenskom povrću i jedan je od najosnovnijih sastojaka ugljenih hidrata. Prorodna fruktoza, kao i drugi prosti šećeri, obezbeđuje vaše telo energijom.

Jedna porcija Formule 1 ima sličnu količinu fruktoze kao jedna manja jabuka

Što takođe, predstavlja pola količine fruktoze koju ima jedna veća kruška. Dobro pravilo za većinu zdravih ljudi je 10% od ukupnih kalorija iz dodatih šećera što je oko 50g dnevno za prosečan unos od 2000 kalorija za odrasle.
Fruktoza koja se koristi u Formula 1 šejkovima sa prirodnim šećerom (laktozom) iz kravljeg mleka, doprinosi iznosu ugljenih hidrata koji obezbeđuju, što vaše telo snabdeva energijom. Odnos ugljenih hidrata i proteina visokog kvaliteta iz mlečnih proizvoda i soje je pažljivo izbalansiran, sa dijetalnim vlaknima i do 22 esencijalna vitamina i minerala, tako da imate ukusan, savršeno izbalansiran, zdrav obrok zamenu!

Na koji način se različiti šećeri razlažu u Formuli 1 – Herbalife sejk -u sa ukusom vanile?

Ukupno šećera po porciji = 20,9g
od kojih fruktoza = 8,4 g
od kojih laktoza = 12,5 g

herbalife-sejk-jabuka-mlekoDa malo bolje objasnimo, dodati šećeri ne bi trebalo da čine više od 10% od dnevnog unosa kalorija. To je oko 70g za prosečnog muškarca i 50g za prosečnu ženu. Jedna porcija od 26g F1 u prahu obezbeđuje
samo 12% od ukupno dozvoljene dnevne količine šećera za muškarce i 16% za tipičnu ženu. Kada se napravi sa mlekom, kako se preporučuje, ukupni šećeri na nalepnici se povećavaju na 20,9g po porciji.To je zato što se prirodni šećer iz mleka (laktoza) nalazi u ukupnim šećerima na nalepnici po propisu.

Ključne prednosti

 • Šejk zamena za obrok broj 1 u svetu.* F1 šejk je pomogao ljudima širom sveta da regulišu telesnu težinu.
 • Naučno podržano: Klinička ispitivanja pokazuju da je svakodnevno uzimanje šejka kao zamene za obrok u okviru ishrane sa ograničenim energetskim unosom uz umerenu telesnu aktivnost dokazano delotvorno za kontrolu težine.
 • Kontrolisani unos kalorija: Približno 220 kcal po porciji
 • Bogat proteinima iz mleka i soje (18 g po porciji) šejk Formula 1 je odlično rešenje ako uz vežbanje želite da razvijete mišićnu masu
 • F1 šejk se brzo pravi i predstavlja praktičnu i zdravu alternativu visokokaloričnom doručku, ručku ili večeri
 • Proteini soje: kompletni proteini koji sadrže sve esencijalne aminokiseline
 • Sadrži esencijalne vitamine i minerale
 • Postoji u šest izvrsnih ukusa, a dostupna je i varijanta F1 Free From – koja ne sadrži laktozu, soju i gluten kada se pravi prema uputstvu, pa je stoga prikladna za vegetarijance

herbalife-šejk

Napomena:

Herbalife program kontrole težine može pomoći u mršavljenju samo u okviru ishrane s kontrolisanim kalorijskim unosom.
Sve izjave o regulisanju telesne težine se odnose na Herbalife program regulisanja telesne težine koji uključuje, između ostalog, izbalansiranu dijetu, redovno vežbanje, adekvatan unos tecnosti, nutritivne dodatke ishrani gde je neophodno i odgovarajuci odmor.
Rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe.

herbalife-sejk-formula-1-nujtijenti

Dodatne informacije

Upotreba

Uživajte svaki dan u Formula 1 šejku kao opciji zdravog obroka. Pomešajte dve supene kašike praha (26 grama) sa 250 ml poluobranog mleka (sa niskim sadržajem masti) Kada se upotrebljava radi kontrole telesne težine: zamenite dva obroka dnevno ovim ukusnim šejkom i pojedite jedan nutritivno izbalansiran obrok. Za zdravu ishranu: zamenite jedan obrok dnevno Formula 1 šejkom i pojedite dva nutritivno izbalansirana obroka. Ovaj proizvod namenjen je za upotrebu u okviru energetski ograničene ishrane i sa ostalim namirnicama, u kombinaciji sa redovnom fizičkom aktivnošću.

Kratke činjenice

Bogat proteinima iz soje i mlečnih proizvoda, Formula 1 šejkovi su odlična opcija ukoliko želite da izgradite čistu mišićnu masu uz fizičku aktivnost. Povećanjem procenta mišićne mase, vaš metabolizamse takođe ubrzava, što znači da ćete sagoreti više kalorija čak i dok spavate!

Možda će vam se svideti …