Formula 1 Free From

3,990 рсд

Predstavljamo novi F1 Free From šejk – proizveden bez glutena, laktoze ili soje tako da više ne morate da izostavljate iz upotrebe najpopularniju liniju Herbalife proizvoda. Obezbeđuje odlično uravnotežene udele  visokokvalitetnog proteina graška, esencijalnih mikronutrijenata uz dodatne biljke i trave sa blagotvornim efektima.

Šifra proizvoda: $3118 Kategorija:

Opis

F1 šejkovi, kao broj jedan u svetu* među zamenama za obrok u obliku šejka, pomogli su ljudima širom sveta u ostvarivanju njihovih ciljeva smanjenja telesne težine. Ostvarite i vi  vaše ciljeve! Potvrđeno naučnim saznanjima: Klinička ispitivanja pokazuju da svakodnevna upotreba zamene za obrok u obliku šejka, kao deo restriktivne dijete uz umereno vežbanje, pridonosi kontroli telesne težine.
Ograničena energetska vrednost: približno 228 kcal po obroku (ukoliko se pomeša sa 250ml sojinog mleka)
Sadrži sokove borovnice i nara.
Jednostavan i brz za pripremu, F1 bez glutena šejk predstavlja praktičnu i zdravu alternativu za visokokaloričan doručak, ručak ili večeru

Dodatne informacije

Detalji

U pokušajima smanjenja ili kontrole telesne težine, važno je pridržavati se dijete sa uravnoteženim omerom hranljivih materija. Zdrav obrok**, kao što je F1 Free From šejk, pomoći će vam da kontrolišete unos kalorija a istovremeno vam obezbediti esencijalne vitamine i minerale, ugljene hidrate i proteine.

Upotreba

Za pripremu šejka bez glutena i soje: Pomešati dve supene kašike (26g) praha sa 250ml delimično obranog kravljeg mleka Za pripremu šejka bez laktoze i bez glutena: Pomešati dve supene kašike (26g) praha sa 250ml sojinog mleka