Akcija!

Formula 1 Free From

Original price was: 5,966 рсд.Current price is: 4,950 рсд.

Formula 1 bez soje, laktoze i glutena s ukusom Raspberry and White Chocolate sadrži protein iz graška i sastojke prikladne za vegansku ishranu i bogata je proteinima koji doprinose povećanju mišićne mase.

Formula 1 zamenski obrok za kontrolu telesne mase sadrži 25 vitamina i minerala, vlakna i esencijalne mikronutrijente i može se naći u nekoliko fantastičnih ukusa.

Proizveden je kako bi upotpunio vaše nutritivne potrebe i način života. Formula 1 šejk se lako i brzo priprema i odličnog je kremastog ukusa.

Konzumirajte svakodnevno kao hranljiv obrok.

SKU$3118

F1 šejkovi, kao broj jedan u svetu među zamenama za obrok u obliku šejka, pomogli su ljudima širom sveta u ostvarivanju njihovih ciljeva smanjenja telesne težine. Ostvarite i vi  vaše ciljeve! Potvrđeno naučnim saznanjima: Klinička ispitivanja pokazuju da svakodnevna upotreba zamene za obrok u obliku šejka, kao deo restriktivne dijete uz umereno vežbanje, pridonosi kontroli telesne težine.
Ograničena energetska vrednost: približno 228 kcal po obroku (ukoliko se pomeša sa 250ml sojinog mleka)

Ključne prednosti:

Bogat proteinima

Bez soje*

Bez laktoze*

Bez glutena

Izvor vlakana

Sastojci prikladni za vegansku ishranu

25 vitamina i minerala

* Proizvod ne sadrži soju samo kada se priprema sa mlekom i ne sadrži  laktozu samo kada se priprema sa obogaćenim sojinim napitkom.

 

Uputstvo za upotrebu:

Koristite Formula 1 šejk kao hranljiv obrok svakoga dana. Lagano promućkajte posudu pre svake upotrebe jer se sadržaj može nataložiti na dnu. Da biste napravili ukusan šejk bez soje i glutena, pomešajte dve merice praha (26 g) sa 250 ml hladnog poluobranog mleka (1,5 % masti), a za šejk bez laktoze i glutena sa 250 ml obogaćenog sojinog napitka.

Za kontrolu težine: Zamena dva obroka dnevno u sklopu energetski restriktivne dijete zamenskim obrokom doprinosi gubitku telesne mase. Zamenite dva obroka dnevno ovim ukusnim napitkom i pojedite jedan hranljivi obrok.

Za održavanje optimalne telesne težine: Zamena jednog obroka dnevno u sklopu energetski restriktivne dijete zamenskim obrokom doprinosi održavanju telesne mase nakon gubitka kilograma. Zamenite jedan obrok dnevno ovim ukusnim napitkom i pojedite dva hranljiva obroka.

Ispunite svoje dnevne kalorijske potrebe konzumiranjem hranljivih užina.

Ovaj proizvod treba koristiti kao deo uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.

Dodatne informacije

Detalji

U pokušajima smanjenja ili kontrole telesne težine, važno je pridržavati se dijete sa uravnoteženim omerom hranljivih materija. Zdrav obrok**, kao što je F1 Free From šejk, pomoći će vam da kontrolišete unos kalorija a istovremeno vam obezbediti esencijalne vitamine i minerale, ugljene hidrate i proteine.

Upotreba

Za pripremu šejka bez glutena i soje: Pomešati dve supene kašike (26g) praha sa 250ml delimično obranog kravljeg mleka Za pripremu šejka bez laktoze i bez glutena: Pomešati dve supene kašike (26g) praha sa 250ml sojinog mleka