Akcija!

Herbalife Aloja

Original price was: 5,188 рсд.Current price is: 3,850 рсд.

Biljni koncentrat aloje sa ukusom Manga je dodatak ishrani koji sadrži 40% soka aloje vere koji se dobija iz celog lista biljke. Aloja se ekstrahuje hladnim postupkom čime se postiže najviši kvalitet sastojaka iz aloje.

Biljni koncentrat aloje je ukusan niskokalorijski napitak za bolju hidrataciju. Jednostavno ga dodajte u vodu i dobićete zdraviju zamenu za visokokalorijske bezalkoholne napitke bogate šećerom.

Dodajte ukus vodi koju pijete i osvežite se ovim napitkom s ukusom manga.

ALOJA SA LEKOVITIM BILJEM KONCENTROVANO PIĆE

Hidratacija je neophodna da bi organizam funkcionisao najbolje što može, iz tog razloga uživajte u ovom osvežavajućem i ukusnom napitku sa smanjenim kalorijama. Jednostavno ga dodajte u vodu, dobra je zamena za visokokalorična bezalkoholna pića puna šećera.

KLJUČNE PREDNOSTI

  • Sadrži 40% soka aloje vere dobijenog iz lista biljke
  • List aloje vere se pažljivo bira i ručno filtrira kako bi osigurali najviši nivo čistoće
  • Bez dodatka šećera, niskokaloričan
  • Alojin gel se dobija hladnim procesom što predstavlja najbolji način da se napravi gel najvišeg kvaliteta
  • Dodavanjem Biljnog koncentrata aloje vodi dobija se osvježavajući napitak umirujućih svojstava koji vas može potaknuti da pijete više vode i tako lakše ispunite potreban unos tečnosti od 2-2,5 litre dnevno
  • Ukus manga bez veštačkih ukusa ili boja

ZAŠTO VAM TREBA?

Bez obzira pokušavate li kontrolisati težinu ili jednostavno živite užurbano i aktivno, ponekad može biti teško osigurati da vaš organizam uvek dobija potreban dnevni unos od 2-2,5 litara tečnosti. Biljni koncentrat aloje sa ukusom manga predstavlja idealan način da povećate svoj unos tekućine uživajući u zdravom, osvježavajućem napitku odličnog ukusa.

 

Dodatne informacije

Upotreba

Pomešajte 3 puna poklopca (15 ml) sa ½ a šoljice (120ml) vode.