Herbalife Aloja

3,100 рсд

Napravljen od lista umirujuće aloje vere, koncentrat biljne aloje je sada dostupan i u ukusu manga. On je osvežavajući napitak sa sokom aloje vere bez dodatog šećera kako bi vodi dali osvežavajući tropski ukus.

Šifra proizvoda: #1065 Kategorije: ,

Opis

ALOJA SA LEKOVITIM BILJEM KONCENTROVANO PIĆE

Hidratacija je neophodna da bi organizam funkcionisao najbolje što može, iz tog razloga uživajte u ovom osvežavajućem i ukusnom napitku sa smanjenim kalorijama. Jednostavno ga dodajte u vodu, dobra je zamena za visokokalorična bezalkoholna pića puna šećera.

KLJUČNE PREDNOSTI

  • Sadrži 40% soka aloje vere dobijenog iz lista biljke
  • List aloje vere se pažljivo bira i ručno filtrira kako bi osigurali najviši nivo čistoće
  • Bez dodatka šećera, niskokaloričan
  • Alojin gel se dobija hladnim procesom što predstavlja najbolji način da se napravi gel najvišeg kvaliteta
  • Dodavanjem Biljnog koncentrata aloje vodi dobija se osvježavajući napitak umirujućih svojstava koji vas može potaknuti da pijete više vode i tako lakše ispunite potreban unos tečnosti od 2-2,5 litre dnevno
  • Ukus manga bez veštačkih ukusa ili boja

ZAŠTO VAM TREBA?

Bez obzira pokušavate li kontrolisati težinu ili jednostavno živite užurbano i aktivno, ponekad može biti teško osigurati da vaš organizam uvek dobija potreban dnevni unos od 2-2,5 litara tečnosti. Biljni koncentrat aloje sa ukusom manga predstavlja idealan način da povećate svoj unos tekućine uživajući u zdravom, osvježavajućem napitku odličnog ukusa.

 

Dodatne informacije

Upotreba

Pomešajte 3 puna poklopca (15 ml) sa ½ a šoljice (120ml) vode.