Herbalife Srbija

Herbalife Srbija je vodeća kompanija u svetu na području zdravlja, kontrole telesne težine, nutrcionistčkog i sportskog programa.

 

Osnovana 1980. godine sa sedištem u Los Angeles, California, USA, članica DSA. Herbalife danas posluje u preko 90 zemalja na 6 kontinenata kroz uspešnu poslovnu mrežu od 3 miliona nezavisnih distributera.

Kako bi osigurali sigurnost i učinkovitost Herbalifeovih proizvoda, te da se stvaraju po najnovijim naučnim metodama, Herbalife je osnovao Medicinski savetodavni odbor (Medical Advisory Board).

On uključuje grupu cenjenih medicinskih stručnjaka, naučnika, nutricionista i zdravstvenih radnika koji nadgledaju istraživanje i razvoj Herbalifeovih proizvoda.

Procenjuje se da trenutno blizu 50 miliona ljudi širom sveta koristi proizvode Herbalife kompanije u svakodnevnom životu zarad ličnog zdravlja, kontrolisanja težine, sporta, kao i preventive od zdravstvenih problema.

 

Visokokvalitetni Herbalife proizvodi i programi nude:

  • Uspešnu kontrolu težine koja će vam pomoći da dobijete figuru kakvu ste oduvek želeli.
  • Poboljšana ishrana sa ciljanim dodacima ishrani.
  • Unapređena lična uz nagrađivane kozmetičke proizvode.
  • Finansijska nagrada kroz poslovnu priliku koju nudi kompanija Herbalife.

Osmišljen na naučnoj osnovi kako bi doprineo vašem uspehu

Inovativne proizvode kompanije Herbalife razvijali su naučnici, lekari i dijetetičari. Formule inspirisane prirodom imaju za cilj da vam na dohvat ruke stave doživotnu dobrobit, a obećana proverena poslovna prilika čini i vaš finansijski uspeh mogućom nagradom.

Stručnjaci kojima možete verovati

Nutricionistički savetodavni odbor kompanije Herbalife predstavlja vodeću snagu koja stoji iza prvorazrednog uspeha kompanije Herbalife u okviru delatnosti kojom se bavi.

Ovaj tim uglednih naučnih stručnjaka usmerava razvoj proizvoda kompanije Herbalife kroz istraživanje i testiranje proizvoda, tako da naš kvalitet proizvod zadovoljava najviše standarde u ovoj delatnosti.

Podrška na koju možete računati

Uz tim od preko 2 miliona nezavisnih Članova koji prodaju proizvode kompanije Herbalife u 83 zemlje širom sveta (2010. maloprodaja je iznosila preko 4,3 milijarde dolara), možete biti sigurni da ćete uvek dobiti svaku pomoć koja vam može zatrebati da biste postigli svoje ciljeve.

Kada budete spremni da promenite svoj način života, Herbalife će biti ponosan što može da pruži podršku vašem uspehu na svakom koraku tog puta dok vi:

  • ispunjavate zahteve vezane za vašu ishranu, gubitak težine i ličnu negu,
  • saznajete više o našoj poslovnoj prilici.

Kvalitetni proizvodi i stručna podrška kompanije Herbalife olakšavaju vam da izgledate, osećate se i živite najbolje što možete.

Herbalife Srbija nezavini distributer online prodaja

Otkrijte Herbalife – i otkrijte život pun blagostanja.

Od njive do tanjira

_

U osnovi svega što činimo je naša predanost kvalitetu, a pet elemenata našeg pristupa Od njive do trepeze pomažu nam da osiguramo kvalitet i sigurnost svih proizvoda Herbalife®

herbalife srbija
Odlični proizvodi počinju sa odličnim sastojcima

Odlični proizvodi počinju sa odličnim sastojcima

_

Sastojci Herbalife® proizvoda moraju da prođu naše stroge standarde identifikacije i čistoće.

Ishrana zasnovana na nauci

_

Herbalife® proizvode pravi naš tim stručnjaka i doktora nauka za dobrobit konzumenta. Oni takođe osiguravaju da je nauka koja stoji iza naših proizvoda potkrepljena naučnom literaturom i kliničkim studijama. Prenosimo svoja znanja i najbolje prakse putem svojih glavnih partnera sa najsavremenijim snabdevačima sastojaka na svetu.
Naši lideri iz oblasti nauke, uključujući David Hebera, doktora nauka, predsednika Herbalife Savetodavnog odbora za ishranu i direktora Centra za ljudsku ishranu UCLA*, pomažu da se osigura da se Herbalife® proizvodi zasnivaju na najsavremenijim istraživanjima.

herbalife Ishrana zasnovana na nauci
Temeljno ispitivanje

Temeljno ispitivanje

_

Višestruke provere tokom proizvodnje osiguravaju da Herbalife® proizvodi ispunjavaju regulacione standarde, od provere čistoće i jačine sastojaka, do konačne provere gotovih proizvoda.