Herbalife – brend №1 u svetu

herbalife mršavljenje

herbalife mršavljenje


Kompanija Herbalife je ekspert u oblasti uravnotežene ishrane, prepoznatljiv brend №1 u svetu u kategoriji kontrole telesne težine.

Istraživanje je sprovedeno od strane vodeće svetske nezavisne kompanije specijalizovane za strateška istraživanja, – Euromonitor International.

Euromonitor International ima kancelarije koje se nalaze širom sveta, sa analitičarima koji rade u više od 80 zemalja, tako da pruža objektivnu procenu rezultata testiranja brendova.

Sumirajući analiziranu maloprodaju u pogledu vrednosti u 2015.

Herbalife – vodeća međunarodna kompanija u oblasti uravnotežene ishrane. Za 36 godina, Herbalife je dobio svetsko priznanje je osvojio brojne pobede u različitim oblastima svojih aktivnosti, afirmacija na temu zdravog načina života: Proizvodi kompanije se prodaju u 93 zemalje širom sveta dobija najvišu ocenu od vodećih stručnjaka u oblasti ishrane i pomaganju ljudi da menjaju svoje živote na bolje!

Međutim, Herbalife se tu ne zaustavlja, konstantno se razvija, jača svoju lidersku poziciju u industriji zdravog načina života: Poboljšava standarde kvaliteta, poboljšanje metoda proizvodnje i širenje asortimana.

Novi cilj kompanije – da zadrži vodeću svetsku poziciju, i 2016. godine.