Cell Activator

3,750 рсд

Cell Activator je dodatak ishrani, proizveden prema posebnoj formuli kako bi organizmu obezbedili vitamine B grupe (B1, B2 i B6) i esencijalne minerale cink, mangan i bakar za dobrostanje organizma.

 

Ključne prednosti:

  • Vitamini B1, B2, B6 i minerali bakar i mangan doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma..
  • Cink doprinosi normalnom metabolizmu ugljenih hidrata.
  • Minerali bakar, mangan i cink doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

 

Preporučena upotreba:

Uzmite jednu kapsulu tri puta na dan. Ovaj proizvod treba koristiti kao deo uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.

SKU#0104
  • Bogat ključnim B vitaminima (B1, B2 i B6) koji pomažu proces pretvaranja hrane u energiju i podstiču energetski metabolizam.
  • Sadrži u osnovi mineral bakra u tragovima koji podstiče stvaranje energije, zatim cink koji doprinosi uspostavljanju normalnog metabolizma makronutrijenata (proteina, masti i karbohidrata)

Dodatne informacije

Detalji

B vitamini (uključujući i vitamine B1, B2 i B6) su od suštinske važnosti za energetski metabolizam i stvaranje energije tako što pomažu oslobađanje energije iz hrane koju jedemo. Pošto su vitamini B grupe rastvorljivi u vodi, njih organizam ne čuva, tako da je važno obezbediti redovan unos istih uzimanjem hrane bogate ovim vitaminima (kao što su žitarice sa celim zrnom, mleko i ekstrakti kvasca) ili uzimanjem suplemenata ishrani. Ovo je od naročite važnosti ako ste na nekom programu za regulisanje težine ili vodite aktivan ili sportski život.

Upotreba

Uzimajte jednu kapsulu tri puta dnevno.

Pakovanje

60 kapsula u pakovanju