Akcija!

Beta heart®

Original price was: 5,556 рсд.Current price is: 4,300 рсд.

Beta heart® Ovseni beta-glukan

Beta Heart® je hranljiv proizvod u prahu čiji je glavni sastojak OatWell™ ovseni beta-glukan koji provereno snižava* ili održava** nivo holesterola u krvi.

Ključne prednosti:

  • 3 g beta-glukana doprinosi snižavanju* nivoa holesterola u krvi.
  • 3 g beta-glukana doprinosi održavanju** normalnog nivoa holesterola u krvi
  • Bez šećera
  • Bez veštačkih zaslađivača
  • Bogat vlaknima – 1,5 g po merici

 

Uputstvo za upotrebu: 

Lagano promućkajte posudu pre svake upotrebe. Jednostavno pomešajte 1 ili 2 merice mešavine Beta heart® sa vodom, voćnim sokom ili ih dodajte u svoj omiljeni Formula 1 šejk jednom dnevno. Koristan efekat postiže se dnevnim unosom 3 g beta-glukana iz ovsa dnevno. Uživajte u ovom proizvodu u okviru uravnotežene i raznovrsne ishrane, u skladu sa zdravim načinom života.

 

*Pokazalo se da beta-glukan iz ovsa doprinosi snižavanju nivoa holesterola u krvi. Visok holesterol je faktor rizika za nastanak koronarne srčane bolesti. Korisna svojstva se postižu dnevnim unosom 3 g ovsenih beta-glukana. Koronarna srčana bolest ima više faktora rizika, te zamena jednog od faktora može, ali ne mora da utiče povoljno.

**Beta-glukani doprinose održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi. Korisna svojstva se postižu dnevnim unosom 3 g beta-glukana iz ovsa, mekinja iz ovsa, ječma, mekinja iz ječma ili iz mešavine ovih beta-glukana.

 

OatWell™ je trgovački žig kompanije DSM.