Biljna vlakna

1,900 рсд

Fibre & Herb sadrži dijetetska vlakna koja pomažu da se održi zdravlje digestivnog sistema time što pospešuje prirodnu eliminaciju otpadnih materija i toksina iz organizma.

Šifra proizvoda: #3114 Kategorija:

Opis

  • Hranljivi dodatak koji će vam pomoći da povećate vaš dnevni unos vlakana kako biste održali zdravlje digestivnog sistema
  • Idealan za upotrebu u kombinaciji sa Herbalife Formula 1 šejkovima i Formula 2 multivitaminskim kompleksom u okviru programa za regulisanje telesne težine i kao podrška zdravoj ishrani uopšte

Dodatne informacije

Detalji

Sadrži ovsena dijetalna vlakna sa peršunom, pomorandžinim cvetom,cvetom hibiskusa i semenom komorača u prahu.

Kratke činjenice

Dobijanje dovoljne količine vlakana u ishrani je od suštinskog značaja za zdravu digestivnu funkciju. Jedna od mnogih poznatih dobrobiti odgovarajućeg unosa vlakana jeste njihova uloga u ubrzavanju prolaska hrane i eliminisanju toksina iz organizma. Studije su pokazale da je zapadnjačka ishrana siromašna vlaknima; prosečan dnevni unos vlakana u Evropi obično iznosi 17 g dnevno. Međutim, sugeriše se da je vašem organizmu potrebno od 24 do 30 g vlakana kako bi se optimizovao rad vašeg digestivnog sistema.

Upotreba

Uzmite dve tablete uz svaki obrok, tri puta dnevno. Ovaj proizvod može se koristiti u kombinaciji sa Herbalife proizvodima Formula 1 Nutritional Shake Mix i Formula 2 Multivitamin Complex.

Pakovanje

180 kompresa u pakovanju