F1 Express Bar

1,950 рсд

Kada ste u pokretu, nikada nećete morati da brinete o tome da ćete propustiti zdrav i ukusan obrok. Praktična Formula 1 Healthy Meal pločica za poneti je nutritivno izbalansirana i ukusna. Formula 1 Healthy Meal pločica vam obezbeđuje osnovne hranljive materije koje su neophodni sastojci zdravog obroka* kada ste u pokretu.

SKU#2669
StatusNema na zalihama
  • Kalorije ograničene na 207 kalorija po pločici
  • Visok sadržaj vlakana i proteina kojim se postiže održivi energetski nivo i obezbeđuje duži osećaj sitosti
  • Nizak glikemijski indeks (GI)
  • Sadrži soju: uključivanje najmanje 25 g sojinog proteina dnevno u okviru ishrane sa niskim sadržajem zasićenih masti može vam pomoći da održite zdrav nivo holesterola
  • Sadrži osnovne vitamine i minerale koji će vam pomoći da postignete svoju preporučenu dnevnu porciju (PDK)
  • Pogodna za vegetarijance
  • Dostupna u ukusu čokolade
  • Nutritivno izbalansiran i ukusan obrok u praktičnoj pločici za poneti

 

 

Dodatne informacije

KAKO VAM MOŽE POMOĆI?

Kada pokušavate da smršate ili regulišete telesnu težinu, važno je da primenjujete nutritivno izbalansiranu ishranu što može biti teško ukoliko vam praktična i ukusna rešenja nisu dostupna. Zdrav obrok kao što je Herbalife Formula 1 šejk ili Formula 1 Healthy Meal pločica pomaže vam da kontrolišete unos kalorija i na taj način regulišete težinu. Takođe vam obezbeđuje osnovne vitamine i minerale, ugljene hidrate i proteine koji vam pružaju energiju i produžavaju osećaj sitosti.

Upotreba

Uživajte u Healthy Meal pločici svakog dana kao opciji zdravog obroka.

Da li želite personalizovani program regulisanja težine?

Milionima ljudi Formula 1 šejkovi već predstavljaju svakodnevno omiljeno rešenje za zdrav obrok koje im pomaže da postignu rezultate u regulisanju telesne težine na koje će biti ponosni. Načinite ukusan svakodnevni obrok dodatkom vašeg omiljenog voća čime ćete još više personalizovati ukus. Vaša Formula 1 prodaje se u kanisteru.

Potreban vam je praktičan i zdrav obrok kada ste u pokretu?

Formula 1 Healthy Meal pločica je praktična za nošenje kada ste u pokretu, a kada se konzumira sa velikom količinom vode, nikada neće morati da propustite hranljivi obrok. Dostupna u ukusu fine hrskave čokolade, ona je privlačna zamena za obrok kako bi se izbegle opcije sa previše kalorija dok ste u pokretu.

Pakovanje

7 express barova u pakovanju